• Apr : 6 : 2014 - Selfie si tu ?
  • Feb : 28 : 2014 - Ce trebuie facut pentru a avea orgasme multiple
  • Feb : 27 : 2014 - Ce trebuie sa faci ca partenera ta sa aiba orgasm mereu
  • Feb : 26 : 2014 - Ce trebuie sa faci cand ai penisul mic
  • Feb : 26 : 2014 - Cateva pozitii sexuale pentru cei care abia isi incep viata sexuala
Cum poti sa ii spui unui barbat ce iti doresti in pat
Cum poti sa-ti stimulezi mai usor partenera

De cand este lumea barbatii au fost mereu impresionati de sani femeiilor si acest lucru nu se va schimba niciodata, si oricat mult ar vrea femeile sa fie privite in ochi acest lucru nu va fii usor de facut. Oamenii de stiinta nu au reusit sa explice niciodata pe deplin atractia irezistibila exercitata asupra unei parti insemnate a barbatilor heterosexuali de sani, definite ca “protuberante bulbare din grasime care atarna gratios de pieptul femeilor”, insa un neurolog american sustine ca a gasit o explicatie “care are mult sens”.
sani mari mondeno.ro
Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory care studiaza bazele neurologice ale comportamentelor sociale complexe, crede ca evolutia umana a continuat sa valorifice un circuit neuronal, care la origini a evoluat pentru a consolida legatura dintre mama si copil in timpul alaptarii, dar care acum are rolul de a cimenta relatiile de cuplu. Rezultatul este ca barbatii, la fel ca si bebelusii, adora sanii. Atunci cand sfarcurile unei femei sunt stimulate, in timp ce alapteaza, oxitocina, cunoscuta si drept “drogul iubirii”, ii invadeaza creierul, ajutand-o sa-si concentreze intreaga atentie asupra copilului. Insa cele mai noi studii indica faptul ca acest circuit neuronal nu este rezervat in exclusivitate copiilor.

Atractia fata de sani “este un efect neurologic ce se produce in creierul barbatilor heterosexuali inca din perioada pubertatii”, conform lui Young. In cadrul unui studiu, s-a aratat ca stimularea sanilor imbunatateste nivelul de excitatie sexuala cu pana la 82% si aproximativ 60% dintre femei vor sa le fie stimulate sfarcurile in timpul actului sexual.
femei cu sani mari mondeno.ro
“Barbatii sunt singurele mamifere fascinate de sani in context sexual”, a subliniat specialistul.
Ba mai mult, acesta explica faptul ca femeile sunt singurele din randul mamiferelor care inregistreaza o dezvoltare a sanilor la pubertate, independent de modificarile survenite in mod obisnuit in timpul sarcinii.

“Suntem singura specie in care masculii mangaie, maseaza sau chiar stimuleaza oral sanii femelei in timpul preludiului si actului sexual.”, a adaugat Larry Young.
sani_mari mondeno.ro
Cu toate acestea, exista si oameni de stiinta care contesta teoria lui Young. Antropologul Fran Mascia-Lees, de la Universitatea Rutgers sustine ca Young nu a luat in considerare diferentele culturale. In acest sens, cercetatoarea a dat exemplul unora dintre culturile africane, unde femeile nu isi acopera sanii si unde barbatii nu sunt atat de atrasi de aceste parti ale corpului feminin.


Cum poti sa ii spui unui barbat ce iti doresti in pat
Cum poti sa-ti stimulezi mai usor partenera

Comments

comments

Categories: Sex
83 afisari

In prima zi de...

Posted on Apr - 16 - 2014

0 Comment

iWatch ar putea fi...

Posted on Apr - 16 - 2014

0 Comment

Tipuri de priza

Posted on Apr - 16 - 2014

0 Comment

Mariana Moculescu l-a suparat...

Posted on Sep - 28 - 2012

0 Comment

Golf 7 castica distinctia...

Posted on Apr - 1 - 2013

0 Comment

S-a intamplat astazi 23...

Posted on Noi - 23 - 2012

0 Comment

Accesorii importante pentru un...

Posted on Sep - 25 - 2013

0 Comment

Microsoft nu va mai...

Posted on Apr - 10 - 2014

0 Comment

  • Cautare rapida