• Dec : 14 : 2014 - Ilustratii controversate despre sex, violenta, manipulare a societatii noastre. De Luis Quiles
  • Iul : 7 : 2014 - DEZMAT TOTAL! Asta e insula unde poti face amor in vazul lumii
  • Iul : 4 : 2014 - Sexul si cateva lucruri pe care cu siguranta nu le stii despre el
  • Iul : 1 : 2014 - ZECE minciuni pe care vor sa le auda femeile ca sa se lase bagate in pat
  • Iun : 30 : 2014 - O tanara de 20 de ani din Romania povesteste cum si-a implinit visele. Dupa cinci luni de videochat si-a pus silicoane si si-a cumparat un SUV de cateva zeci de mii de euro!

De cand este lumea barbatii au fost mereu impresionati de sani femeiilor si acest lucru nu se va schimba niciodata, si oricat mult ar vrea femeile sa fie privite in ochi acest lucru nu va fii usor de facut. Oamenii de stiinta nu au reusit sa explice niciodata pe deplin atractia irezistibila exercitata asupra unei parti insemnate a barbatilor heterosexuali de sani, definite ca „protuberante bulbare din grasime care atarna gratios de pieptul femeilor”, insa un neurolog american sustine ca a gasit o explicatie „care are mult sens”.
sani mari mondeno.ro
Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory care studiaza bazele neurologice ale comportamentelor sociale complexe, crede ca evolutia umana a continuat sa valorifice un circuit neuronal, care la origini a evoluat pentru a consolida legatura dintre mama si copil in timpul alaptarii, dar care acum are rolul de a cimenta relatiile de cuplu. Rezultatul este ca barbatii, la fel ca si bebelusii, adora sanii. Atunci cand sfarcurile unei femei sunt stimulate, in timp ce alapteaza, oxitocina, cunoscuta si drept „drogul iubirii”, ii invadeaza creierul, ajutand-o sa-si concentreze intreaga atentie asupra copilului. Insa cele mai noi studii indica faptul ca acest circuit neuronal nu este rezervat in exclusivitate copiilor.

Atractia fata de sani „este un efect neurologic ce se produce in creierul barbatilor heterosexuali inca din perioada pubertatii”, conform lui Young. In cadrul unui studiu, s-a aratat ca stimularea sanilor imbunatateste nivelul de excitatie sexuala cu pana la 82% si aproximativ 60% dintre femei vor sa le fie stimulate sfarcurile in timpul actului sexual.
femei cu sani mari mondeno.ro
„Barbatii sunt singurele mamifere fascinate de sani in context sexual”, a subliniat specialistul.
Ba mai mult, acesta explica faptul ca femeile sunt singurele din randul mamiferelor care inregistreaza o dezvoltare a sanilor la pubertate, independent de modificarile survenite in mod obisnuit in timpul sarcinii.

„Suntem singura specie in care masculii mangaie, maseaza sau chiar stimuleaza oral sanii femelei in timpul preludiului si actului sexual.”, a adaugat Larry Young.
sani_mari mondeno.ro
Cu toate acestea, exista si oameni de stiinta care contesta teoria lui Young. Antropologul Fran Mascia-Lees, de la Universitatea Rutgers sustine ca Young nu a luat in considerare diferentele culturale. In acest sens, cercetatoarea a dat exemplul unora dintre culturile africane, unde femeile nu isi acopera sanii si unde barbatii nu sunt atat de atrasi de aceste parti ale corpului feminin.

Termeni popular cautati:

  • sunt mai atrasi barbatii de femeile cu sani mari

Comments

comments

Categories: Sex

Tractiuni la bara intr-o...

Posted on Dec - 19 - 2014

0 Comment

Goclever a lansat tableta...

Posted on Dec - 18 - 2014

0 Comment

Dieta inainte de Craciun

Posted on Dec - 17 - 2014

0 Comment

Apple a lansat noile...

Posted on Oct - 23 - 2013

0 Comment

Nokia Lumia 930 este...

Posted on Mai - 22 - 2014

0 Comment

Robbie Williams in goana...

Posted on Sep - 5 - 2012

0 Comment

Flexia antebratelor pe brate

Posted on Apr - 18 - 2013

0 Comment

Angelina Jolie are nevoie...

Posted on Sep - 24 - 2012

0 Comment

  • Cautare rapida